Part 3 of 6 of source Q test prep

Ok on to section 21-30. Feeling like we got a pretty style set here and like we are
getting into a groove on a format of writing these things with a slightly less than reverent perspective
with regards to “corporate culture” or perhaps im just inflecting my own personality which
may or may not be a good thing given my records of personal success. In addendum to that statement style wise I feel like I could perhaps [b] (sic) the numbers in previous posts.
I am feeling slightly “under the weather” as of late so I hope theres no spelling errors, logical failures or bad links. If you find any please let me know!

21. You are responsible for printers connected to printers (i feel like its good to get used to the
terminology of understanding a “printer” is a server and a “print device” is one of those giant monsters that the
images on paper come out of) running 2012 R2 in the StevieBsChickenALaKingALaCarte.com domain. You have installed
a print device that should be accessible to computers in the sauce department but not to
computers in other departments of the company. All resources in this department are located in the Sauce OU (organizational unit,
if you dont know this by now plz l2server/GP). What should you do?

A. Right-click this printer in the details pane of the print management snap-in & select
deploy with group policy. Choose
a GPO that is linked to the
Sauce OU. and select the option labeled “the computer that this GPO applies to (per machine).”

B. From the sharing tab of the “print device” printer’s properties dialog box, select the List in the directory
option.

C.Right-click the print device and in the details pane of the print management snap-in, and select the list in directory option.

D.Right-click the print device in the details pane of the print management snap in and select deploy with group policy. Choose a GPO
that is linked to the Sauce OU and select the option labeled “The uses this GPO applies to (per user)”

Answer:A, its kind of a long scenario but if you want the users to have the printer auto-installed A is the only option.
You could choose another option but it would require extra work from your Sauce friends, co-workers or whatever your preferred nomenclature is (i like to seem approachable and sociable).

22. Your network consists of two servers. Server1 is a 2012 box that functions as an application server. Server2 is a 08R2 file server. You need to ensure
that you can manage Server 1 from Server 2 using Server Manager. What do you need to do to ensure (that diet protein shakes taste better) that you can
manage Server 1?

A. Install WMF 4.0 on server 2

B. Install WMF 4.0 on server 1

C. Install .NET Framework 4.5 on Server 2

D. Install .NET Framework 4.5 on Server 1

Answer:A,C as Server 2 is not on 2012R2 you have to install .net from my understanding.

23.You are the systems administrator for StevieBsChickenALaKingALaCarte.com. Your network consists of
a single Active Directory domain containing 650 Windows 8.1 workstations and 30 2012R2 machines functioning on
member servers. You just finished configuring a new remote server named RemoteServer1. You have taken the necessary
steps to configure the WS Management listener service on the new server. You would like to confirm functionality before
releasing the server to production. Which command can you execute to confirm WinRM functionality?

A.Winrs -r:RemoteServer1 test

B.Psremote -exec RemoteServer1 test

C.Test-WSMan RemoteServer1

D.WinRM -test RemoteSetver1

Answer:C. Test-WsMAn does work for this according to our source (I didnt know this one)

24.Tony has recently installed a Hyper-V host with 64 GB of RAM and two quad-core processors.
He plans to install four virtual guest servers. He would like each guest to be able to use up to 16 GB
of memory. In the event of a host shutdown, Tony needs to be able to reserve a portion for startup memory
to allow him to bring up the host & all guest servers simultaneously. What should he configure on each virtual machine?

A.Windows Paging

B.Static Memory

C.Dynamic Memory

D.Fast Cache

Answer:C, and here is a thread

about this topic.

25.Server1 is a Windows Server 2012 R2 Hyper-V hose. Server1 contains VM1. You need to set VM1 up to PXE boot in the event of a restart.
Which virtual machine setting should you configure for VM1 to accomplish this?

A.Configure the standard network adapter setting to boot from PXE

B.Configure to Legacy Network (same link) Adapter to boot from PXE.

C.Configure the BIOS startup (best link I could grab, nothing direct) order

D.Disable Diskette Drive (no clue what this is unless we are just booting to DOOM II)

Answer:B as You must boot from a legacy network adapter to PXE boot but if you need a machine to PXE boot every time I feel like there
should be some additional steps to configure. Strange question, Q. And indeed upon checking Q claims the soul answer to be C.

26. You are the administrator for a two-node Windows Server 2012 R2 Hyper-V cluster. You configure two new virtual machines
in your node named VM1 & VM2. You need to ensure that all virtual machines are able to be backed
up via the host using a third-party backup application. What should you configure?

A.Network adapter

B.Router Guard

C.Guest integration services

D.Windows Backup (real convoluted terminology for Hyper-V)

Answer:C, this is a weird question though. It cant be any thing having to do with DHCP so B is out, A makes no sense and D is certianly not 3rd party
or hyper-v related.

27.You are the administrator for Server1 a Windows server 2012 Rs Hyper-V host you
configure two new virtual machines: VM1 and VM2. You need to ensure that you can track CPU, memory, disk spcae and network usage.
Which command do you configure?

A.Enable-gstintSvc

B.Enable-VMResourceMetering

C.Enable-VMResource Management

D.Enable-VmPerfMon

Answer:B, upon checking the links you will realize the truth of the situation.

28.You are preparing to deploy Hyper-V to your infrastructure. Server1 is a 2012 box
functioning as a dev Hyper-V server. you need to test the ability to use pass through disks for
a new VM. Your local disk configuration is as follows: disk 1 online 20 gig basic unallocated space,
Disk 2 same config 10 gb, disk 3 same config 5 gb. You need set up pass through on disk1, what do you need to do?

A. Take Disk 1 offline

B. Create a 20-GB volume on Disk 1

C. Create a new striped volume using the space in disks 1 and 2.

D. Upgrade to 2012 R2

Answer:A, I choose not to put links in this one because you see it in so many practice test and
the answer is so simple, pass through disk question=take the disk offline, every time.

29.You need to share the contents of a virtual hard disk between multiple guest virtual machines. What can you do

A.Establish a parent/child relationship, and configure the virtual hard disk containing the files as the parent disk.

B.Convert the Virtual hard disk to a fixed sized disk.

C.Establish a dynamically expanding disk relationship between the virtual machines.

D.Add a second virtual hard disk and configure a virtual mirror.

Answer:A, any time you have to share files you must have a parent/child disk situation.

30.Blackie Lawless is the network administrator for StevieBsChickenALaKingALaCarte.com. He plans to
configure a server a Hyper-V host. To reduce cost, Blackie has decided to repurpose an existing server. The server has 32 GB of RAM,
two quad-core CPUs, 4 TB of local storage, and four network adapters configured as a single NIC Team. Blackie upgrades the server to 256 GB of RAM
and installs the Hyper-V role. Blackie needs to create two virtual network switches. Half the virtual machines
will be configured as development servers connected to VirtualSwitch1, while the other half will be configured as
production servers connected to VirtualSwitch2. During the configuration Blackie realized that he is unable to split the VMs
between two virtual switches. What is the first thing Dave must do to accomplish this?

A.Upgrade the “hyper-V” integration services

B.Execute the remove-NetLbfoTeam cmdlet

C.Execute the set-netadapter cmdet to configure VLAN IDs

D.Add an available interface to the NIC Team using the Add-netlbfoTeamNic cmdlet

Answer:B, if you need to connect to two switches a NIC team cannot do that because its tied to traffic from one virtual switch.

Thats all for this round. Maybe I can get 10 more done tomorrow.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: